Facial Microneedling

Letar du efter ett sätt att minska rynkor och fina linjer samt behandla akneärr? Ansiktsmikronålning kan vara den perfekta behandlingen för dig!

Behandlingar

Quality Healthcare, Anywhere, Anytime

Letar du efter ett sätt att minska rynkor och fina linjer samt behandla akneärr? Ansiktsmikronålning kan vara den perfekta behandlingen för dig! Denna icke-invasiva procedur innebär att små nålar punkterar det översta lagret av huden. De små punkteringarna stimulerar kollagenproduktionen i de djupare skikten av din hud, vilket hjälper till att förbättra dess struktur och ton.

Ansiktsmikronålning kan hjälpa till att minska rynkor, fina linjer, akneärr, bristningar, förstorade porer, hyperpigmentering och mer. Behandlingen är lämplig för alla åldersgrupper och hudtyper. Den hjälper också till att jämna ut hudfärgen som orsakats av solskador. Resultaten blir vanligtvis synliga efter några behandlingar och varar i flera månader.

På Huden I Centrum kommer våra erfarna estetiker att guida dig genom hela proceduren och se till att du känner dig bekväm under hela processen. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar med endast de högsta kvalitetsprodukterna för att säkerställa optimala resultat.
Boka din tid hos oss idag och upptäck hur ansiktsmikronålning kan hjälpa till att förbättra din huds struktur och ton!
Ansiktsmikronålning är ett utmärkt alternativ för alla som vill minska rynkor, fina linjer, akneärr, bristningar, förstorade porer, hyperpigmentering och mer. Behandlingen är icke-invasiv och ger imponerande resultat utan någon återhämtningsperiod. Dessutom kan den användas på alla åldersgrupper, både män och kvinnor och alla hudtyper.
Boka din tid idag på Huden I Centrum, Malmö, och uppnå en jämnare hudton och friskare lyster.