Facial / Dermal Fillers

Dermal fillers är ett utmärkt sätt att tillfälligt minska synligheten av rynkor och fina linjer, omforma ansiktskonturer och förbättra dina läppar.

Ansikts

Quality Healthcare, Anywhere, Anytime

Dermal fillers är ett utmärkt sätt att tillfälligt minska synligheten av rynkor och fina linjer, omforma ansiktskonturer och förbättra dina läppar.

Huden I Centrum källar de bästa och internationellt välkända märkena av dermal fillers som är säkra att använda och ger långvarig effekt.

Proceduren innebär att hyaluronsyra- eller kollagenbaserade produkter injiceras direkt i huden för att fylla ut områden som förlorat volym på grund av åldrande. Beroende på dina individuella behov kan du använda dermal fillers för att ge volym åt områden som kinder, haka och käklinje. Du kan också använda dermal fillers för att förbättra funktioner som läppar, ögonbryn och näsa. Proceduren är enkel och minimalt invasiv; en fin nål används för att injicera fyllmedlet i det önskade området med minimalt obehag.

Dermal fillers är säkra och effektiva behandlingar för många människor. Du kan förvänta dig omedelbara resultat som varar mellan 6 till 18 månader innan nya behandlingar kan behövas. Proceduren har en låg risk för biverkningar och tolereras vanligtvis väl. Dessutom kan du anpassa din behandling baserat på dina önskade resultat eftersom dermal fillers finns i olika formuleringar för olika delar av ansiktet.

Sammanfattningsvis är dermal fillers ett utmärkt sätt att uppnå en mer ungdomlig look utan behov av kirurgi. Med dermal fillers kan du njuta av naturliga resultat och förbättrad självförtroende.

Så vänta inte längre – boka din tid idag på Huden I Centrum och ta ett steg närmare att uppnå den look du önskar!