Profhilo

En ledande, icke-invasiva behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.

Behandlingar

Quality Healthcare, Anywhere, Anytime

En ledande, icke-invasiva behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.​

Ljus har många positiva effekter på våra kroppar; det hjälper oss att producera viktigt D -vitamin, främjar tillväxt, främjar välbefinnande och får vår hud att få lyster och GLOW.

behandlingen
Dermalux® -behandlingen är en avslappnande, smärtfri upplevelse med beprövade humörhöjande effekter. Njut av lite lyxig tid när din hud absorberar det energigivande ljuset för att starta cellregenerering och återställer din lyster. Varje behandling varar i cirka 20 – 30 minuter och utan downtime kan du helt enkelt gå upp från behandlingssängen och lysa! Eftersom ljuset utlöser en hel rad av hudförbättrande processer, fortsätter de synliga fördelarna även efter att behandlingen är avslutad. Dermalux® kan också användas i kombination med dina vanliga ansiktsbehandlingar för att förhöja och påskynda resultaten. Din Dermalux® terapeut kommer att ge dig råd om den bästa kombinationen beroende på hudens skick.
Dermalux® LED -fototerapi
Dermalux® levererar hudspecifika behandlingar med hjälp av kombinationer av kliniskt beprövade våglängder av blått, rött och nära infrarött för att öka produktionen av kollagen och elastin, förbättra cirkulationen, minska rodnad och irritation och blixtrande bakterier.