Patientförsäkring

Vi på Huden i centrum har flera olika försäkringar som skyddar våra patienter

Prisgaranti

​Vi garanterar dig det bästa priset jämfört med andra IVO -registrerade kliniker och leg läkare

Språk

Vi talar flera språk som Svenska, Engelska, Arabiska, Danska och Persiska

For more information or to book an appointment.

Request a callback.

Huden I Centrum

Offers of the Month

Full ansikts-botox - 2000 Sek
(Normalt 2500 Sek)

Cool Peel CO2-laser hudföryngring
utan återhämtning
1990 Sek
(Normalt 3000 Sek)

Nexfill Filler
1500 Sek
(Normalt 2000)

Laser Tatuering Borttagning
15% Rabatt

Vår Sunekos under-eye behandling
1200 Sek
(Normalt 1500 Sek)

Vårt Löfte

Är Vår Mission

Ditt ansikte berättar historien om ditt livs resa, och vi tror att alla förtjänar att känna sig självsäkra i sin egen hud. Idag har vi många val inom estetik och hudterapi. På Huden I Centrum lyssnar vi och erbjuder skräddarsydda estetiska behandlingar eftersom vi förstår att varje persons förväntningar är olika. Vi är specialiserade på att hjälpa våra patienter att återfå volym och friskt ansiktsfett på rätt områden för en konturerad, förnyad, fräsch och strålande hy. Jag väljer de finaste internationella varumärkena med ingredienser av högsta kvalitet så att du kan uppnå de bästa resultaten för din önskade look.

Besök Huden I Centrum och låt vårt team av professionella hjälpa dig att vrida tillbaka tiden för en självsäkrare version av dig själv.

Dr Sadeq M. Ali

Huden I Centrum

Upplevelse

På Huden I Centrum blir du behandlad av ett team av erfarna och välrenommerade läkare och terapeuter som kommer att guida dig på din resa till personlig förbättring.

Vi fokuserar på en holistisk ansats till kosmetisk medicin, hudterapi och behandlingar för viktminskning och kommer att utveckla en individuell behandlingsplan för att förstärka och förnya din naturliga skönhet.