Profhilo

Hårförlust PRP (Platelet Rich Plasma) är ett spännande nytt behandlingsalternativ för män och kvinnor i alla åldrar som vill återställa en hälsosam hårväxt. Denna högeffektiva, icke-kirurgiska procedur innebär att man tar en liten blodprov från patienten och extraherar blodplättarna från det.

Behandlingar

Quality Healthcare, Anywhere, Anytime

Hårförlust PRP (Platelet Rich Plasma) är ett spännande nytt behandlingsalternativ för män och kvinnor i alla åldrar som vill återställa en hälsosam hårväxt. Denna högeffektiva, icke-kirurgiska procedur innebär att man tar en liten blodprov från patienten och extraherar blodplättarna från det. De aktiverade blodplättarna injiceras sedan i områden där håravfall har upptäckts, vilket ger en kraftfull källa till stamceller och tillväxtfaktorer som hjälper till att stimulera ny hårväxt.

Denna revolutionerande behandling är inte bara smärtfri utan erbjuder även långvariga resultat med minimal återhämtningstid. Hårförlust PRP kan användas för att behandla alla typer av alopeci (ärftligt håravfall) inklusive manligt och kvinnligt mönsterhåravfall samt vitt hår. Det kan appliceras på vilken del av kroppen som håravfall har konstaterats, inklusive hårbotten, ögonbryn och skägg.

Fördelarna med Hårförlust PRP överträffar de som erbjuds av andra behandlingar mot håravfall. Till skillnad från topikala läkemedel som kan orsaka hudirritation och ha biverkningar som huvudvärk eller illamående, är Hårförlust PRP en naturlig, säker och i stort sett smärtfri procedur. Med regelbundna behandlingar kan patienter förvänta sig förbättringar i utseendet på sitt hår inom tre till sex månader.
Vårt erfarna och kvalificerade team av specialister står till förfogande för att ge dig den bästa möjliga rådgivningen och vården, för att se till att din behandling skräddarsys för att möta dina specifika behov. Med vår hjälp kan du vara trygg i att du kommer att uppnå optimala resultat för din resa mot att återställa ditt hår. Så vad väntar du på? Kontakta oss idag!
Är du intresserad av att prova denna fantastiska behandling själv? I så fall, varför inte boka din konsultation på Huden I Centrum, Malmös ledande klinik för håravfall.