Profhilo

Generande hårväxt kan vara ett stort problem för både män och kvinnor. Hårborttagning med laser är ett effektivt och permanent alternativ för att få bort den oönskade hårväxten.

Behandlingar

Quality Healthcare, Anywhere, Anytime

Generande hårväxt kan vara ett stort problem för både män och kvinnor. Hårborttagning med laser är ett effektivt och permanent alternativ för att få bort den oönskade hårväxten.
Vid behandlingen passerar en ljusstråle laddad med energi ner genom huden och värmer upp pigmentet i håret. Värmen sprider sig ner till hårrötterna, som värms upp till ca 70º C och genom denna påverkan förstörs de hårproducerade cellerna.

Be oss ringa upp dig

Vilket laser är bäst för hårborttagning ?
I jämförelse med andra hårborttagningsmetoder anses risken för hudskada vara mycket liten vid laserbehandling Men Det är dock viktigt att välja rätt behandlingsteknik och lasertyp . Diodlasern och lasrar som har så kallad Alexandrit-teknologi är de två mest erkända lasertyperna på marknaden för hårborttagning. Båda lasertekniker har en extrem kapacitet att förgöra hela hårsäcken, vilket är kravet för permanent hårborttagning.
Diode eller Alexandrite- ND Yag ?
Vi har flera olika lasermaskiner och därför vi erbjuder en kostnadsfri konsultation då kan våra specialister inom Laser hårborttagning bestämma vilken typ av laser som passar dig bäst .
Gör det ont ?

Nej , Inte med ’ Moveo ’​

Vanligtvis känns huden varm och många upplever en brännande, stickande, snärtande känsla på huden under behandling men vi erbjudar maskiner med bästa kyl systemen som gör prosessen väldet enkel men Mutos från Deka Med Moveo teknik är helt annorlunda.

Certifierade Personal ?
Vi är certifierade laserterapeuter och har ett nära samarbete med Synos Medical AB gällande support och rådgivning. Synos Medical erbjuder professionella lasermaskiner och utrustning till kliniker runt om i Skandinavien